Tagrenovering udføres med mere end 10 års erfaring

Er taget utæt, eller trænger det bare til en kærlig hånd? Så lad os hos Syddansk tømrer hjælpe dig. Vi er specialister inden for tagrenovering, som vi blandt andet udfører for kunder i Rødekro, Haderslev, Aabenraa og andre nærliggende områder.

Vi kan varetage alt i forbindelse med din tagrenovering

Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi kan stå for enten hele eller dele af din tagrenovering ligegyldigt om det er en mindre reparation eller et helt ny tag der skal til for at sikre dit hus sundhed.

Vi kan varetage hele processen i forbindelse med dit tagarbejde, hvis du ønsker det. Det indebærer alt, lige fra opsætning af stillads til indkøb af nye tagsten, og vi tager også gerne det gamle tag med os, hvis der er behov for det efterfølgende. Vi overholder selvfølgelig alle de gældende sikkerhedsregler, når vores tømrer arbejder på dit tag.

Vi køber materialer ind hos Davidsen for at sikre, at du udelukkende får kvalitetsmaterialer til dit tag.

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi svarer hurtigst muligst.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores process

Vi har dig i centrum

Vi har altid vores kunder i centrum, og det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi har fleksible arbejdstider, således at vi kan levere det færdige resultat, når det passer dig og din kalender. Det er blandt andet også en af årsagerne til, at vi har en meget høj kundetilfredshed, hvilket vi sætter utrolig stor pris på.

Har du brug for kompetent rådgivning i forbindelse med nyt tag?

Hvis du har brug for professionel rådgivning i forbindelse med nyt tag, så står vi klar til at hjælpe dig. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og derfor gør vi meget ud af at sikre os, at hver enkelt kunde får kompetent og personlig rådgivning og vejledning.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med renovering af tag, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, med en billig pris, på din kommende tagreparation.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.​ Du er velkommen til at ringe til os på: 42 36 71 76 eller skrive til os på mail: Kontakt@syddansk-toemrer.dk.​

Find os på facebook

Følg os på sociale medier for, at få et bedre indblik i vores arbejde og for mere information og nyheder.

Følg os på facebook

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Kontakt@syddansk-toemrer.dk 

Henvendelser besvares hurtigst muligst.

Syddansk tømrer

CVR​: 41761407

Egeparken 38, 6230 Rødekro​

Klik her for rutevejledning