Tilbygning til dit hus eller sommerhus

Har du brug for mere plads i dit hjem?

​Hvis tiden er blevet moden til en tilbygning, så stiller vi hos Syddansk tømrer gerne vores ekspertise til din rådighed. Vi har mange års erfaring med at bygge forskellige tilbygninger til huse for vores kunder lige fra tagterrasser til udestuer og ekstra værelser. Vi bygger til for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Aabenraa, Haderslev, Rødekro og omegn, og vi kommer derfor også gerne en tur forbi dig - Vores kunder befinder sig primært i Sønderjylland, men tøv ikke med at kontakte os hvis du bor et andet sted.

Vi leverer solidt håndværk

​Det solide håndværk er vores varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer, og vi sikrer os, at dit projekt bliver lige præcis, som du har tænkt det. Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi har en høj tilfredshed blandt vores kunder. Det skyldes blandt andet den høje kvalitet, vi leverer, men også den gode service. Vi har for eksempel fleksible arbejdstider, så vi har mulighed for at imødekomme særlige ønsker og behov, og vi har altid hver enkelt kunde i centrum.

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi svarer hurtigst muligst.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores process

Vi står gerne for hele entreprisen

​En tilbygning kræver som regel involvering af mange forskellige faggrupper for at komme i mål med byggeriet. Når du vælger at lade os stå for at varetage dit byggeri, så står vi gerne for hele entreprisen. Vi samarbejder med alle faggrupper som for eksempel murere, elektrikere, malere og så videre. Det betyder, at du kan få en komplet, samlet løsning gennem os, hvor du ikke selv behøver at bruge tid på at finde de forskellige håndværkere og koordinere deres arbejde.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

​Vores priser på en tilbygning til et hus eller et sommerhus varierer meget, da der er utrolig mange forskellige muligheder. Det gælder, uanset om du drømmer om en større stue, en udestue, en garage, en carport, en ny entré eller et ekstra værelse eller måske en tilbygning kombineret med en renovering af huset.

Vi giver gerne gode råd om valg af udformning og materialer, før arbejdet går i gang, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige præcis dit byggeprojekt.

Du skal bare ringe til os på ​42 36 71 76​ og få en snak om træets mange muligheder.

Find os på facebook

Følg os på sociale medier for, at få et bedre indblik i vores arbejde og for mere information og nyheder.

Følg os på facebook

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Kontakt@syddansk-toemrer.dk 

Henvendelser besvares hurtigst muligst.

Syddansk tømrer

CVR​: 41761407

Egeparken 38, 6230 Rødekro​

Klik her for rutevejledning