Udskiftning af vinduer samt reparation og vedligeholdelse af dine vinduer

Er dine vinduer utætte eller nedslidte, og trænger de til at blive skiftet ud? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma. Hos Syddansk tømrer har vi mere end 10 års erfaring inden for udskiftning af vinduer, og vi monterer blandt andet nye vinduer for kunder i Haderslev, Aabenraa, Rødekro og resten af Sønderjylland. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du bor et andet sted, så giver vi også gerne et tilbud på netop din opgave.

Vi kan varetage hele processen

Når du vælger, at lade os stå for udskiftning af dine vinduer, sørger vi for at varetage hele processen, hvis du ønsker det. Det betyder blandt andet, at vi kan stå for opsætning af stillads og indkøb af de ønskede vinduer, ligesom vi også gerne tager de gamle vinduer med os når vi kører, så du ikke selv behøver at skille dig af med dem.

Vi køber altid materialer ind hos Davidsen, da vi i så fald kan være sikre på, at du får kvalitetsvinduer for pengene. Er du i tvivl om, hvilken type vinduer der vil passe til din bolig, eller er du i tvivl om, hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i, så stiller vi gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, så du kan få professionel rådgivning og vejledning af vores dygtige tømrer.

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi svarer hurtigst muligst.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores process

Vi kan også reparere og vedligeholde gamle vinduer

Det er ikke altid, at det er nødvendigt at udskifte vinduerne. I nogle tilfælde kan det også være den rette løsning, at foretage en reparation eller en vedligeholdelse af de gamle vinduer, og også i denne forbindelse kan vi være behjælpelige.

Vi arbejder, når det passer dig

Vi er meget fleksible, og vi kan derfor tilbyde dig fleksibel arbejdskraft, således at vi foretager vores arbejde, når det passer dig. Det gælder, uanset om du ønsker reparation eller vedligeholdelse af de gamle vinduer, eller om du ønsker helt ny montering og isætning af nye vinduer. Vi har altid kunden i centrum, hvilket blandt andet har været med til, at give os en høj kundetilfredshed. 

Vi tilbyder altid vinduer efter mål i højeste kvalitet til en skarp pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer til dig. Du kan kontakte os på: 42 36 71 76​ eller Kontakt@syddansk-toemrer.dk.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af: 

Hvor mange vinduer, du skal have skiftet ud

Om vi skal købe de nye vinduer ind for dig

Hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i

Hvilken type vinduer du ønsker

Find os på facebook

Følg os på sociale medier for, at få et bedre indblik i vores arbejde og for mere information og nyheder.

Følg os på facebook

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Kontakt@syddansk-toemrer.dk 

Henvendelser besvares hurtigst muligst.

Syddansk tømrer

CVR​: 41761407

Egeparken 38, 6230 Rødekro​

Klik her for rutevejledning